Top 10 de les publicacions més llegides de 2019

Com és habitual, la darrera entrada de l’any la dediquem a repassar les publicacions amb més visites. Aprofitem també, per agraïr-vos el suport i desitjar-vos un feliç 2020.

Aquest és el ranking de publicacions més llegides:

10. ¿Es necesario el bombo para San Isidro?

Amb tot el debat el bombo de San Isidro, Gerard Mas va recrear un sorteig seguint les normes anunciades per analitzar els resultats de la prova. Alguns dels cartells tenen el seu què.

9. Hallada en Barcelona la carroza fúnebre utilizada en los entierros de Joselito y Granero

La carrossa fúnebre utilitzada en els enterraments de Joselito i Granero es troba al Museu de Carroces Fúnebres de Barcelona. Aquest article, amb fotos i enllaços a vídeos, pretén donar a conèixer la carrossa Grand Doumont i com van ser traslladats els cossos sense vida dels destres des de Madrid fins a les seves ciutats natals.

8. Josep Maria Corominas, alcalde de Olot: “Me extrañaría mucho que nos obligaran a dar toros”

Les primeres declaracions de Josep Maria Corominas, alcalde de Olot, no van tardar en arribar després de la presentació de la instancia en el Ajuntament per sol·licitar permis per organitzar un festeig taurí a la plaça de toros del municipi.

7.“Jabonero” el toro de Vidreres 2019

A principis d’agost anunciàvem que “Jabronero” de la ramaderia d’Hermanos Barberan, seria el toro del correbou de Vidreres 2019. Després va resultar que aquest bou va saltar al tendido i es va escapar per la carretera.

6. 7 dies de toros a la Festa Major de Cardona

La Festa Major de Cardona és una de les més particulars de tot Catalunya i a més s’hi fan diversos espectacles taurins distribuïts en un total de 7 dies.

5. El Ayuntamiento de Cardona se opone a la propuesta de prohibición de los correbous

Després de la votació del Parlament de Catalunya que instava al Govern a prohibir los correbous, tots els grups amb representació a l’Ajuntament de Cardona -ERC, PSC i JxC- van unir forces per defensar la festa taurina a la seva localitat.

4. El falso crimen de Boujan

A les xarxes socials es va generar una gran polèmica per les fortes novellades de la fira de Boujan. En un article d’opinió d’Alberto Bravo es recorda mesos després que gràcies a la novellada d’Antonio Silva lidiada a aquest poblet, Francisco Montero va poder fer-se un lloc a Madrid i acabaria sent un dels novellers a destacar de la temporada.

3. Un toro se escapa de la plaza y siembra el pánico en Vidreres

VaDeBraus va ser dels primers mitjans en fer-se ressò de l’incident durant el correbou de Vidreres on un toro va saltar al tendido i va escapar-se per la carretera, deixant desenes de ferits de diferent consideració.

2. Insultante e indigno festival taurino en Inca (Mallorca)

La crítica de Miguel Ángel Puertas sobre el festival taurí celebrat a Inca no agradaria gaire als seus protagonistes, ja que en aquestes línies s’airejen algunes de les seves vergonyes.

1. El torero Rubén Marín denuncia a la ganadería Mur por “celebrar espectáculos taurinos”

La gran polèmica sorgida per una denúncia de Rubén Marín a la ramaderia Mur va despertar gran interès. També per nosaltres, que vam posar-nos en contacte amb la ramadera per saber quin tipus d’espectacles realitzaven. L’Ángela va respondre totes les nostres preguntes i va respondre sense pèls a la llengua.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.