Convocada l’assemblea de socis de UTYAC

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ha convocat la seva assemblea anual ordinària de socis per divendres que ve, 21 de novembre. Es desenvoluparà a la seu de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, al carrer Rocafort 235-237, 5è 1a, escala dreta de Barcelona. Començarà a les vuit del vespre, en primera i única convocatòria.

La UTYAC, que acaba de complir quatre anys d’antiguitat, supera en l’actualitat la centena d’associats, un nombre que es va incrementant any rere any. Des de la seva fundació, presidida per Paco Píriz, les seves nombroses i importants activitats l’han convertit en un autèntic bastió de l’anomenada resistència taurina catalana. En aquest 2014, diferents activitats han aconseguit mobilitzar un gran nombre d’aficionats. Un any que començava amb el seu II Congreso i amb sortides a presenciar corregudes de toros (aquest any s’ha desplaçat a València en Falles, Saragossa a l’abril, Ceret i a Las Ventas a la tardor), aconseguint reivindicar el dret perdut a Catalunya. A més, els seus sopars mensuals ja s’han convertit en un clàssic per als aficionats i els seus socis en particular.

Reivindicació de UTYAC el passat mes de abril a Saragossa.

Des d’aquell any 2010, aquesta entitat s’ha sumat a les ja existents i nombroses associacions que desenvolupaven els seus actes. Encara que en aquests quatre anys ha aconseguit, gràcies a un gran treball amb (i de) l’afició i en les xarxes socials, comptar i molt a mantenir unit a gran part del taurinisme català.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.