A Mas li creix el nas

A Más li creix el nas, i més després d’afirmar que salvar els correbous i prohibir les curses de braus no es estar en contra d’Espanya. Jornada cínica i mentidera l’ha que es va viure ahir al Parlament de Catalunya, que va aprofitar el darrer ple de la legislatura per aprovar una llei que blinda les festes amb bous. Quan encara no han passat dos mesos des que es va votar l’abolició de les curses de braus a la cambra catalana, i els ànims estan molt calents a l’afició, 114 diputats han votat a favor de la iniciativa, mentre que en contra tan sols ha votat el bloc d’ ICV (12 parlamentaris)

Els partits PSC, CiU i ERC han rebut motes critiques per part dels propis parlamentaris, degut a la deva postura ambivalent i equidistant respecte als correbous i les curses de braus.

L’ecosocialista Daniel Pi ha lamentat que els mateixos que negaven que l’abolició de les curses de braus es fes per motius d’identitat hagi utilitzat un “to identitari” en la defensa dels correbous.

Per la seva banda, Albert Rivera també ha retret a CiU, PSC i ERC la seva ambivalència per la tramitació d’aquesta llei després d’haver defensat la prohibició de les curses de braus.

4 comentarios en “A Mas li creix el nas

 1. Apollo lo que dice Teo Martín, pero… Piense que si Balañá ha dejado que nos quiten las corridas por dinero, ¿Por qué no lo harán los dueños de las dehesas que venden los toros para este festejo de las tierras tarraconenses?

  Le aseguro que yo no soy el único que piensa como Vd. pero la gente que puede resolverlo realmente es más hipócrita.

  Con este comentario no quiero meter a todos los empresarios del toreo en el mismo saco, pues tenemos claros ejemplos de que no todos son así, pero por el momento, muchos otros les han hecho más caso al dinero que a la cultura y la justicia.

 2. Ellos ya votaron para salvar sus votos. Salvara el mundo del toro los suyos. Tienen la sarten por el mango, haber si saben pegar el sartenazo.

  No hace falta ni votaciones, ni reuniones, ni nada, es algo tan simple como decirles a todos O TOROS EN BARCELONA O NO HABRA GANADO PARA CORREBOUS.
  Asi de facil. ¿LO HARAN…?. O esperan que nos manifestemos tambien.

 3. És el politic més fals i barroer de tots els politics catalans i espanyolsl aquest és el senyor Más i CAL BARRAR-LI EL PAS DONCS, uns quans anys més de Convergencia al govern, seran pitjor per Catalunya que els 40 anys de freanquisme.
  Va dir que prohibía els braus per deixar una Catalunya millor i jo li asseguro encara que sigui legalment?, que els calés que va donar a la fundació de CDC en Felix Pillet, si vosté senyor Más els torna als catalans, a llavors si que estic segur que DEIXARÀ UNA CATALUNYA MOLT MILLOR I ÉS EL QUE HAURIA DE FER SI REALMENT TINGÚÉS CONCIÉNCIA.
  A, I QUAN LA SEVA FAMILIA S´EMPORTI ELS CALÉS A LIENCHESTEIN PENSIN AMB COMPLIR PRIMER AMB LES SEVES OBLIGACIONS FISCALS A CATALUNYA I LLAVORS ENS CREUREM QUE ESTIMEN CATALUNYA.

 4. És el politic més fals i barroer de tots els politics catalanbs i espanyol aquest és el senyor Más i CAL BARRAR-LI EL PAS DONS, uns quans anys més de Convergencia al govern seran pitjor per Catalunya que els 40 anys de freanquismE.
  Va dir que prohibía els braus per deixar una Catalunya millor i jo li asseguro encara que sigui legalment?, que els calés que va donar a la fundació de CDC en Felix Pillet, si vosté senyor más els torna als catalans, a llavors si que estic segur que DEIXARÀ UNA CATALUNYA MOLT MILLOR I ÉS EL QUE HAURIA DE FER SI REALMENT TINGÚÉS CONCIÉNCIA.
  A, I QUAN LA SEVA FAMILIA S´EMPORTI ELS CALÉS A LIENCHESTEIN PENSIN AMB COMPLIR PRIMER AMB LES SEVES OBLIGACIONS FISCALS A CATALUNYA I LLAVORS ENS CREUREM QUE ESTIMEN CATALUNYA.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.