Amb l’alta médica

El català Jesus Fernandez ha estat donat d’alta aquest matí, ha viatjat amb l’AVE i ja es troba a casa descansant. Optimista i animat, encara que amb l’ajuda d’una crosa per a poder caminar, abandonaba el noveller Jesus Fernández la clínica de la Fraternitat de Madrid a on es trobava ingressat després de sofrir dues banyades greus a la plaça de toros de Las Ventas.

Es presenta ara una nova etapa de la recuperació es tot un èxit, un cop es descarten infeccions a les ferides, cal recuperar força i massa muscular per a poder tornar a torejar. Serà aquí, a Barcelona, on recuperarà la musculatura combinant els entrenaments fisics, amb els banys i passejades per la platja  ja que l’aigua del mar ajudarà a cicatritzar bé les ferides.

Després, i com darrerament, tornarà a Valladolid per a continuar els entranaments en una zona mes ramadera on podrar tenir un contacte més directe amb el toro.

Sense cap altre més objectiu que la recuperació total, Jesus està mentalitzat en tornar a Las Ventas ja que tindrà l’oportunitat, i aquest cop si, creuar la Porta Gran tal i com ja va fer l’any passat a La Monumental.

Un comentario en “Amb l’alta médica

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.