Evoluciona favorablement

Paseíto de una hora con la mama alrededor de la clínica, que bien sienta el sol.jejeje

Així d’optimista es mostrava aquest matí  a la xarxa social facebook el català Jesús Fernandez després d’abandonar, encara que sigui per una estona, la clínica de La Fraternitat on encara continua ingressat després  de sofrir dues banyades greus a la plaça de toros de Las Ventas.

Tot i la gravetat de les ferides, la recuperació es tot un èxit, 48 hores després de l’incident ja es va aixecar del llit, i ahir va començar a donar les primeres passes per l’habitació.

Ara ja espera rebre l’alta medica per a poder tornar a Barcelona, on podrà  descansar i recuperar-se bé uns dies abans de tornar a Valladolid, on entrena amb toreros com Mario Campillo, Leandro o Carlos Doyague.

Tot i ser el darrer noveller triomfador a La Monumental i signar una bona i regular temporada passada, la tarda de Las Ventas era la primera d’un any que amenaçava en passar en blanc, però la gran destresa i valor desmesurat l’han tornat a rellançar per a poder entrar amb més facilitat als cartells de les novellades. De moment, ha estat Taurodelta, empresa gestora de Las Ventas, la primera en moure fitxa i ja li ha ofert una repetició a la primera plaça del món quan estigui recuperat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.