Antonio Lopez “Antoñele”

El nostre petit record d’avui va dedicat a Antonio López Gómez “Antoñele” un personatge molt polifacètic que va néixer al poble gadità de Morón de la Frontera a l’any 1950, i que de ben petit es va despertar en ell la seva afició a la tauromàquia. A les ramaderies de la zona, va desenvolupar feines de camp i també va tenir l’oportunitat de posar-se per primer cop davant dels animals braus. A més, també va col·laborar com a informador taurí en una emissora de radio local.

A finals de la dècada dels 70, va optar per viatjar a Barcelona, com tantes famílies en busca d’un futur acomodat, i va establir-se a la població d’Argentona, on també va poder ingressar com a funcionari de l’ajuntament, a la policia local.

Aquesta responsabilitat, però no va fer que desaparegués la seva afició taurina, ben al contrari, va integrar-se totalment en l’ambient taurí de Barcelona, i va participar en diverses novellades que es celebraven en les places portàtils, instal·lades arreu de la província de Barcelona.

Potser va ser el 1986, l’any que més vegades va canviar l’uniforme de la policia pel vestit de torero. Una vestimenta de seda i atzabeja, que curiosament ell mateix se la dissenyava i confeccionava.

Les seves inquietuds artístiques no passen desapercebudes, i es en el dibuix, i concretament en el gravat taurí on expressa amb un profund sentiment l’art de la tauromàquia, i en quant als treballs manuals, continua llavorant armilles toreres.

Actualment, quan la feina li permet, disfruta del seu temps lliure desafiant el perill als mandos d’un petit avió, i es que altra de les seves facetes curioses es la de pilot de paramotors, una modalitat d ‘esport aeri. També es distreu navegant per internet, i es seguidor fidel de webs taurines, i es un dels seguidors més fidels de vadebraus.com

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.