Antoni Villalta diu adéu al món dels toros

El noveller sense picadors Antoni Villalta ha decidit posar punt i final a la seva breu carrera taurina. Així ho ha fet saber a través de les seves xarxes socials on ha comunicat que és hora “d’agafar un altre camí”.

El jove de Mas de Barberans com alumne de l’Escola Taurina de Castelló va torejar basicament per aquella zona varies classes pràctiques. El seu debut en públic va ser el 30 de setembre de 2017 a Lucena del Cid on va tallar dues orelles i cua, sent aquest mateix premi l’aconseguit el dia següent a la Vall d’Alba. Malgrat els bons resultats, la temporada següent només va tenir 4 dates: Albacete, orella; Vall d’Alba, dues orelles; Villarroya de la Sierra, sense mort i Lucena del Cid, dues orelles.

El passat 19 de juliol a Roquetas de Mar, va ser el seu últim compromís on no va tenir una bona tarda i va veure silenciada la seva actuació. Villalta recordarà segur la novellada de la Fira de la Magdalena de Castelló d’enguany com la tarda més important de la seva vida de noveller. El català va tallar dues orelles i va abandonar la plaça per la porta gran.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.