Anunciada la I Jornada Campera de l’Escola Taurina de Catalunya

L’Escola Taurina de Catalunya segueix intentant aprofitar els seus pocs recursos de la manera més òptima possible per tal de que els seus alumnes puguin seguir progressant.

Una cita important serà la del 23 de maig en una Jornada Campera a la Finca Cucala (Alcalà de Xivert), on diversos alumnes catalans hi actuaran, a més d’alguns novellers sense cavalls més destacats del panorama nacional. La Jornada Campera començarà a les 11h del matí amb sis novells de mort de Buenaventura que lidiaran Carla Otero, Marcos Linares, Cid de María, Samuel Navalón, Cristian Alfaro i Alfonso Morales. A continuanció, tres alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya es presentaran davant l’afició catalana. Hugo Casado, Mario Vilau i Alba Caro torejaran una vaca de la mateixa ramaderia. A més, després de dinar hi haurà dues vaques més pels aficionats pràctics de la secció annexa de l’Escola.

L’aforament serà limitat i es vigilarà estrictament que es compleixin les mesures sanitàries contra la Covid-19. Més endavant, des de l’Escola donaran més informació sobre la Jornada Campera.

Disseny del cartell: Lulari.Design

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.