Balañá prepara la seva milionaria indemnització

Segons publica eleconomista.es, l’empresari de la plaça Monumental, Pedro Balañá, ha anunciat que pensa reclamar 300 milions d’euros per la prohibició dels toros a Catalunya, que entraria en vigor el gener de 2012. Per això tenen pensat iniciar aviat els tràmits perquè la Generalitat els indemnitzi, tal com es recull en la llei aprovada el passat 28 de juliol.

També afirmen, des de la casa Balañá, que ja s’han mantingut diferents reunions amb l’antic govern presidit per José Montilla, tot i que encara no ho han fet amb el del recentment investit Artur Mas. El portal elconfidencialdigital.com afirma que fonts de l’empresa Balañá afirmen que “la llei aprovada al Parlament recull que, davant el cessament de l’activitat en les places, els propietaris tenen dret a ser indemnitzats. És un fet que la Monumental quedarà inservible l’any que ve, de manera que reclamarem la compensació econòmica. Hi ha d’haver alguna trobada amb el nou Govern aquest any, perquè anem a reclamar el màxim que per llei ens pertany “.

Recordem que actualment la llei que deixaria sense toros a Catalunya es troba al Tribunal Constitucional, després del recurs d’inconstitucionalitat presentat pel Partit Popular. I, a més, en breu es posarà en marxa una Iniciativa Legislativa Popular per protegir els toros com a Bé d’Interès Cultural en tot l’Estat i que deixaria sense efecte la llei abolicionista catalana.

4 comentarios en “Balañá prepara la seva milionaria indemnització

  1. jo torno a insistir, i la plataforma? on son? on es el senyor corrales? li han fet el joc a Pedrito Balaña i segur que seran recompensats per aquest fet

  2. Balañá és el més semblant a un sicari. Ha assassinat la “festa” dels toros a Barcelona i ara cobra la feina feta.

  3. Sí señor, D. Pedro!!!
    Mientras la Federación Taurina Catalana se preocupa y ocupa en la recogida de firmas para una ILP en favor de la Fiesta y a la espera de la respuesta del Tribunal Constitucional con la esperanza de que éste falle en contra de la prohibición, usted se preocupa y ocupa de su millonaria indemnización, algo lícito, por supuesto.Porque claro, nosotros, el resto de los mortales, todavía no nos damos por vencidos. Seguro que tras la visita del Papa y la celebración de la misa en La Monumental haya usted pedido al mismo y a los cielos que el Tribunal tarde en manifestarse, y es que 300 millones de €uros son muchos €uros, verdad D.Pedro???

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.