Bon cap de setmana per a l’Escola Taurina

Manuel de Reyes i Cristian Alfaro, dos alumnes de l’Escola Taurina de Catalunya, van tornar a protagonitzar un cap de setmana d’èxits a places franceses.

El dissabte 3, De Reyes va partipar al Festibanyes d’Amélie-les-Bains, una celebració ja tradicional d’aquella localitat del Vallespir. El seu objectiu és el de conservar la tradició taurina de la terra amb un espectacle que reuneix diferents formes de tauromàquia, des de la corrida fins als forcados portuguesos, passant per retalladors i altres formes locals interpretades per la quadrilla “Afició catalana” formada pels aficionads d’Amélie.

Manuel de Reyes va lidiar un jònec de la ramaderia aragonesa d’Hermanos Ozcoz Gracia. L’alumne català va fer una demostració de valor malgrat ser voltejat en alguna ocasióAl finalitzar l’actuació, el públic francès el va premiar amb una volta a l’arena. (Es va tractar d’una lidia sense mort).

Al dia següent, diumenge 4, Cristian Alfaro va ratificar, amb una altra bona actuació, el triomf aconseguit el dia 20 d’agost a Saint Laurent.  Es va celebrar una tempta pública a la placeta de l’Escola Taurina d’Arles. Tristan Espigue, de l‘Escola d’Arles, Yon, d‘Adour Afición, Clemente de l‘Escola de Beziers i Cristian Alfaro van temptar jònecs de Jalabert. El triomfador de la jornada va ser precisament el català que va realitzar una meritòria faena.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.