Cantos presenta la tercera part de la història de la Monumental

Després d’un petit parèntesi, l’agenda taurina catalana afegeix una nova data. L’autor José Luis Cantos Torres presentarà “La Monumental de Barcelona. De Joaquín Bernadó a José Tomás“, la tercera obra publicada que recorre la història de la centenària plaça del carrer de la Marina.

L’obra, editada per Editorial Círculo Rojo, compta amb un pròleg pòstum escrit pel professor Antonio Santainés i compta amb més de 350 fotografies repartides en les seves més de 500 pàgines, que recullen l’època compresa entre els destres que donen títol a la mateixa. Amb aquesta publicació, Cantos posa punt i final a la seva trilogia. En l’acte de presentació, es visionaran diferents imatges i vídeos composts pel propi autor.


La presentació de l’obra es realitzarà el dia 15 d’aquest mes d’abril (divendres) a la Casa de Madrid a Barcelona, situada al carrer Ausiàs March, número 37 (principal), a les 20:00 hores. L’acte estarà presentat per Florencio García, president de l’entitat, i per Fernando del Arco.

Portada del libre.
Portada del libre.

 

Un comentario en “Cantos presenta la tercera part de la història de la Monumental

  1. Home, amb la de dies que hi ha, no sembla molt bona data que coincidexi amb la cursa de sevilla del Morante. pero en fi.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.