Canvis en el cicle de conferències de la Federació

La junta directiva de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya «FETC» ha preparat un cicle de conferències, en homenatge a la figura del matador de toros valencià Manuel Granero, pel centenari de la seva mort.

Aquesta setmana la Federació ha anunciat unes petites modificacions que afecten a tots els actes. La primera conferència, la del dia 5 de febrer, serà en format virtual, mentre que les altres 3 es realitzaran a la Casa de Madrid a Barcelona en comptes de a la seu de la Federació.

Les combinacions són les següents:

  • Dissabte, 5 de febrer de 2022, 19:00 H. «Manuel Granero en Salamanca». Convidat: Paco Cañamero, escriptor taurí.
  • Diumenge, 13 de febrer de 2022, 12:00 H. «Paco Camino, El Mozart del Toreo». Convidat: Carlos Abella, historiador i escriptor.
  • Diumenge, 20 de febrer de 2022, 12:00 H. «Personalmente Granero. Aproximación a la vida
    del torero». Convidat: Pedro Casado Martín, President del Círculo Taurino Puerta Carmona.
  • Diumenge, 27 de febrer de 2022, 12:00 H. Taula rodona: «Encaste de La Tierra. Ribera del Ebro». Convidats: Ignacio Serrano, politòleg i aficionat, i Pedro Fumadó, ramader d’El Charnego. Els acompanyarà Guillem «Bou» Carles, President del Capítulo de Tarragona de la FTL.

La Casa de Madrid a Barcelona es troba al carrer Ausiàs Marc, 37.
A més, cada jornada podrà ser seguida en directe a través de Facebook Live, entrant a la pàgina de la Federació@FedTauCat, o pel seu canal de Youtube: https://www.youtube.com/channel/UC9AYay8ipqHWu8r2GSD7fHg.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.