Céret anuncia dates de la seva apassionant fira del 2017

Céret ja té dates i nombre d’espectacles per a la seva fira del 2017. Una cita que en aquesta edició conmemora el 30è aniversari de l’Association des Aficionados Cérétans (ADAC) com a organitzadora. Per aquest motiu, el cap de setmana de toros tindrà un caràcter especial.

La data prevista pel començament del cicle és el 14 de juliol, divendres, amb una correguda de toros. Tant el dissabte 15 com el diumenge 16 hi haurà dues corrides més, a les quals s’afegirà una novellada amb picadors encara sense data definitiva, tot i que anirà en jornada matinal del cap de setmana. En total, quatre espectacles que tindran, com és habitual, un marcat accent torista. És a dir, el toro com a principal protagonista, una rara avis que té un dels seus feus en aquesta vila francesa.

Les ramaderies no estan confirmades, però si s’espera que en unes setmanes es confirmin els ferros a lidiar. Només està confirmada la corrida de José Escolar segons ha confirmat el propietari del ferro.

Així doncs, associacions com l’ADAC tornen a plantejar la seva temporada amb antelació, donant una mostra de com fer les coses pensant en els aficionats, molt al contrari del que habitualment passa a Espanya. Diferents formes de fer les coses. D’aquesta manera, qui peregrinen fins a Céret cada mes de juliol saben amb antelació quins són els dies marcats en vermell en el calendari.

Un comentario en “Céret anuncia dates de la seva apassionant fira del 2017

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.