Comença la Semana Cultural de l’Hospitalet amb Fernando Robleño com a convidat

La Peña Taurina Ángel Lería de Zarzacapilla agafa el relleu de la Federació i celebrarà aquesta setmana les seves conferències taurines. Fernando Robleño és el convidat d’enguany.

Seran dos actes els que composaran la Setmana Cultural Taurina Ciutat de l’Hospitalet 2017. El primer d’ells, el del dimecres 15 de febrer, serà de temàtica jurídica. Jano Gasch, membre de la junta directiva de la FETC, i Joan Adell, president del Club de Actividades Prácticas Taurinas, ambdós advocats, analitzaran la situació taurina a Catalunya després de la sentència del Tribunal Constitucional.

Dos dies després, el divendres dia 17, tindrà lloc el plat fort de la setmana. Fernando Robleño serà el convidat estrella de l’acte que portarà per títol Fernando Robleño, el ídolo de la afición taurina de la Catalunya Nord. El torero madrileny vindrà acompanyat pel seu nou apoderat, Rafael Corbelle, qui va ser una gran figura dels banderillers. Paco Píriz, company de VaDebraus, s’encarregarà de portar el col·loqui amb els dos toreros.
Ángel Lería presentarà els dos actes d’una setmana que finalitzarà amb la tradicional entrega de trofeus de l’entitat. En aquesta ocasió, els guardons són els següents:

  • Fernando Robleño, en reconeixement a la seva trajectòria profesional i ser l’ídol de l’afició taurina de la Catalunya Nord.
  • Manuel de Reyes, referent de la Escola Taurina de Catalunya/Nimes

Així doncs, altra data per apuntar a l’agenda taurina catalana. Les dues conferències se celebraran a la seu de la Peña Taurina Ángel Lería, que presideix Juan Gallego, situada al carrer de l’Abedul, número 6, de l’Hospitalet de Llobregat, a les 20:00 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.