Comença la setmana taurina d’Alcanar

Aquesta nit comença la intensa setmana de bous a Alcanar, que per primer cop realitzarà un concurs de ramaderies.

La setmana taurina, organitzada per l’Ajuntament d’Alcanar i per Tradició Canareva, donarà el seu tret de sortida aquesta mateixa nit a les 00:05 hores amb un bou embolat a càrrec de la ramaderia de F. Mansilla. La festa continuarà el dissabte pel matí amb dos bous capllaçats, un a les 8:00 hores i l’altre a les 11:00 hores. La jornada finalitzarà a les 18:00 hores amb una tarda de vaquetes a la plaça. Tots els animals del dia seran de F. Mansilla.

Després d’un dia de descans, almenys pel que respecta al tema taurí, el dilluns 16 a les 12:30 hores continuarà l’activitat amb una prova de bous de Mansila pels carrers d’Alcanar. A les 18:00 hores i a les 22:30 hores la ramaderia Benavent serà l’encarregada d’amenitzar al tarda de bous a la plaça i el bou embolat respectivament.

Dimarts 17, seguint els horaris del dilluns, tindrà lloc la prova de bous d’Eliseo Adell. La tarda i el bou embolat aniran a càrrec de la ramaderia La Espuela.

Els protagonistes del dimecres 18 seran Ivan Miró per la prova i Germán Vidal per la tarda a la plaça i el bou embolat.

L’espectacle del dijous 19 tornarà a anar a càrrec de F. Mansilla amb una altra prova (12:30h) i amb una tarda de bous (18:00h). Aquest dia no hi haurà bou embolat per finalitzar la jornada.

El divendres 20 els actes adoptaran el mateix horari dels dies anteriors. La prova serà de I. Messeguer i la tarda i el bou embolat de F. Machancoses.

L’últim dia de bous serà el dissabte 21. Com tota la setmana, la jornada començarà a les 12:30 hores amb una prova de bous a càrrec de la ramaderia Benavent. La setmana taurina posarà punt i final a les 18:00 hores amb una tarda de bous de La Paloma i un bou embolat de Gallo a les 22:30 hores, també a la plaça.


A continuació s’adjunta el cartell de les festes taurines d’Alcanar 2016:

alcanar

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.