Comunicat de l’APCTTE sobre els fets de Mas de Barberans

L’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre (APCTTE) ha emès un comunicat després dels fets ocorreguts divendres passat a Mas de Barberans (Tarragona): “Condemnem tot tipus de violència vingui del sector que vingui, tant per part dels protaurins com dels antitaurins

Lamenten profundament els altercats que van succeir a l’esmentada localitat de Mas de Barberans, alhora que exigeixen “poder continuar amb unes festes completament legals sense sentir-nos constantment agredits pel sector animalista“.


Davant d’aquestea situació l’APCTTE continuarà “treballant per la nostra festa, cultura i tradició, al mateix temps que informem que es prendran les mesures legals necessaries i es posaran tots els mitjans per a què tots els atacs indiscriminats cap a la festa, els danys a la intimitat de les persones, les denúncies falses interposades i, fins i tot, els insults greus cap a la gent del nostre territori no quedin impunes“.

Finalment, fan una crida a tots els alcaldes i representants polítics del territori on se celebren festes taurines perquè “utilitzin les seves eines legals per evitar situacions conflictives“. A més, també demanen que s’impliquin “perque entenem que les coses s’han de lluitar i guanyar legalment sense necessitat de recórrer a la violència. Així ho farem des de l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre amb la unió del territori“.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.