Correbou i firmes a Vidreres

Aquest cap de setmana ha tingut lloc, com és tradicional en les seves festes, el correbou de Vidreres que ve comptant amb una gran assistència de públic, majoritàriament jove, i que un any més ha participat i mostrat les seves destreses davant els animals de la divisa de Merino de Marcilla (Navarra).

La seva festa taurina ha complert el seu 25è aniversari i per a tal esdeveniment es va tornar a celebrar la tancada de vaques que des de fa uns anys no es portava a terme i que compta amb una enorme acceptació en aquesta localitat gironina. D’altra banda membres d’UTYAC es van desplaçar fins allà i ubicats al costat de la taquilla van recollir un bon nombre de firmes en suport a la nostra ILP taurina.

2 comentarios en “Correbou i firmes a Vidreres

  1. Tienes razon Josep Mª, la labor de UTYAC y Vadebraus no se reconoce. Tienen mucho merito, ojalá llevaran mas tiempo. Enhorabuena jovenes!!

  2. Es realment encomiable lo que feu la gent d’UTYAC i de Va de Braus per el be de la Festa. Si la gent que viu del toro, empresaris, toreros, ramaders, periodistes,etc, etc, fessin lo mateix ” otro gallo cantaria”. Pero amb el pecat poden portar la penitència, doncs si cau Catalunya tard o d’hora cauran altres comunitats i amb elles el seu negoci.
    Salutacions.

Los comentarios están cerrados.