Declaracions d’avui a Madrid

Les diferents personalitats que avui han estat a Madrid presentant les signatures de la ILP han fet importants declaracions. El català Serafín Marín, confessava que era “molt especial aquest dia, significa molt, avui portem aquí el treball de molts dels meus amics. És vital demostrar que a la meva terra volem anar lliurement als toros “. Per la seva banda, Cayetano ha mostrat el seu agraïment a tots els que ha col · laborat amb la ILP, al mateix temps que recordava que “el meu pare va prendre l’alternativa a Barcelona, aquesta afició és molt bonica i no es pot perdre. Crec que l’esforç de tots ha de tenir la seva recompensa, confio en això “.

Molt feliç, Lluís Maria Gibert, afirmava que les gairebé 600.000 firmes “han demostrat la sobirania i taurinisme del poble català al triplicar el nombre de signatures de la part antitaurina“. el president de la Federació explicava així la importància del que s’ha aconseguit: “Són signatures de persones de tota condició social, política, intel · lectual i econòmica. Podem dir que entre els signants hi ha persones com el Premi Nobel Mario Vargas Llosa, el president del Govern Mariano Rajoy, la presidenta de la Comunitat de Madrid Esperanza Aguirre … passant per altres persones com Álvarez del Manzano, Fermín Cacho o Joaquín Sabina, i també la de milers i milers de persones, de les quals la seva signatura no és menys important i que han estat buscades amb esforç, tenacitat i constància“.

El president del Congrés, Jesús Posada, que rebia a la representació del món del toro, declarava el següent: “Com a President del Congrés vull mostrar la satisfacció que tinc de que hagi arribat avui aquí aquesta iniciativa. Aquesta no és una petició minoritària i local, aquestes firmes són de tota Espanya, de tots els partits polítics, amb total seguretat, i tenen la importància suficient per estar al Congrés. Estic convençut que superaran l’últim obstacle de que es comprovin les signatures, és una cosa que farem minuciosament i amb total transparència“. Santiago Martín “El Viti” deia sentir-se “orgullós en un dels dies més importants de la meva vida“. Per al mestre de Salamanca, “el d’avui és una forma de fer justícia ja que el conjunt dels pobles d’aquest país l’han estat demandant des de fa molt temps i estic convençut que aquesta veu, el Parlament la escoltarà i dictarà les lleis corresponents”.

Fotos: www.aplausos.es

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.