Demostració de força de la Federació

El Port Olímpic de Barcelona va tornar a ser el punt de trobada d’uns aficionats orfes de plaça des de fa 7 anys. 

Dos centenars d’aficionats vinguts d’arreu de Catalunya van omplir novament un dels salons del restaurant La Barca del Salamanca en la gala anual de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC). Representants de penyes de Manlleu, Sant Boi de Llobregat, El Prat de Llobregat, Olot, Tarragona o Barcelona, entre d’altres, també hi van ser presents.

Després de dinar es va procedir a l’entrega de premis. El primer d’ells va recaure en Fernando del Arco, aficionat incansable, escriptor i organitzador del Cicle de Conferències de la Casa de Madrid a Barcelona. A continuació, es va reconéixer el treball de difusió de la tauromàquia del diari El Mundo. Zabala de la Serna, encarregat de la secció taurina del diari, va recollir el guardó i va poder veure que no fem tan mala olor. L’últim d’ells va ser per a Diego Urdiales en una temporada tan difícil com important. El torero va tornar a ser aplaudit com poques persones ho són en aquesta ciutat. Per la seva part, va agrair l’afecte i escalf i va assegurar que malgrat el seu concepte sigui motes vegades incomprès, pren tot el sentit per aficionats com els que estaven ahir al acte.

Les notes negatives del acte van arribar a continuació. Com ja va passar l’any passat, vam tornar a patir amb un espectacle “musical” totalment innecessari i propi d’una altra època. Però el realment important va ser l’anunci per part de Paco March. L’actual president va anunciar que possiblement seria l’última vegada que es dirigiria als aficionats com a president de la FETC. Tant de bo ell i la seva junta relexionin novament abans de prendre la decisió final.

No es van voler perdre la cita gent del món del toro i de la cultura com Salvador Boix, el filòsof Víctor Gómez Pin, els novellers Maxime Solera i Antonio Santana Claros i els periodistes Joaquín Luna i Germán Estela.

Sigueme en Twitter Twitter: @Gerard_Mas14

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.