Divendres tornen els sopars d’UTYAC

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) reprèn aquest primer divendres de febrer els seus sopars mensuals, que serveixen de punt de trobada de l’afició. En aquesta ocasió, tornarà a comptar amb convidat per mantenir un distès col·loqui que els acosti als aficionats.

A més, el col·loqui, a diferència de com s’estava fent fins ara, es farà previ al sopar, a les 20:30 hores. Manuel de Reyes, alumne català de l’Escola Taurina de Catalunya, al costat de Maxime Solera, francès ara afincat a Barcelona i ara a l’Escola de Saragossa després de passar per la de Nimes, seran els convidats en aquesta ocasió. Tots dos estan anunciats en la classe pràctica matinal que obrirà la reivindicació taurina prevista pel dia 6 de març a Alcanyís (Teruel).

Com és habitual, tant el col·loqui com el sopar es duran a terme al Bar El Jardín, al carrer Cardenal Vidal i Barraquer, 12, de Badalona. Les reserves s’han de realitzar en l’email secretaria.utyac@gmail.com. El menú té un preu de 16 euros.

Per tant, nova cita taurina, novament de la mà d’UTYAC i en aquesta ocasió donant suport als més joves, com són Solera i de Reyes.Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.