El Fundi també col·labora amb la ILP

José Pedro Prados “El Fundi”  se suma als toreros Jose Tomás i Jose Maria Manzanares, per col·laborar econòmicament amb la ILP, tot just quan aquesta entra en la seva recta final.

El Fundi que va torejar per darrer cop a Barcelona  el 18 de juliol del 2010 s’ha  compromès d’aquesta manera amb l’afició catalana, que està patint més que mai el neguit de l’últim tram de la ILP i que coincideix amb l’entrada en vigor de la prohibició.

La Comissió promotora de la ILP taurina ha manifestat, que a banda de la Mesa del Toro, els únics professionals que han col·laborat amb la ILP son El Juli, José María Manzanares, José Tomás, Borja Domecq, i l’esmentat José pedro Prados “El Fundi”.

La quantitat donada  a la Comissió promotora, es en realitat un préstec perquè esta previst que els diners es retornin als col·laboradors. una vegada aconseguides les 500.000 signatures vàlides per a la ILP, ja que una vegada presentada al Congrés, es el propi Congrés dels Diputats qui abona totes les factures i despeses justificades que ocasiona la ILP taurina.

Foto: Faricle

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.