La penúltima empenta per aconseguir l’èxit de la ILP

Com ja s’ha publicat en diferents mitjans de comunicació taurins, la Comisión Promotora de la ILP Taurina ha tornat a fer una crida urgent als aficionats, sol · licitant que un mínim de 5.000 d’ells sol · licitin dos plecs de deu signatures cada un. 100.000 firmes perquè “la ILP ha de quedar solucionada d’una vegada per totes després de les festes nadalenques“.

En una època de reunions i trobades familiars i d’amics no ha de ser tasca complicada poder aconseguir un mínim de 20 signatures, que seran fonamentals perquè els Reis Mags passin per la casa dels taurins“. D’aquesta manera, des de la Federació consideren imprescindible que aquests plecs siguin retornats abans del 12 de gener, ja que la seva intenció és presentar les signatures al Congrés dels Diputats el 16 de gener. També recorden que, després d’aquesta data, “la recollida no podrà parar aquí i haurà de seguir amb força fins al final del procés el març, per tal de poder tenir els suports suficients per contrarestar les signatures que siguin invalidades“.

Si l’afició respon haurà atorgat un regal de Nadal en forma de 100.000 firmes que després de les festes faran aconseguir les firmes necessàries per presentar al Congrés dels Diputats“, conclou el comunicat.

Per tant, mesos decisius per l’èxit de la ILP. Els indecisos, encara estan a temps de fer-se fedataris. Ho podeu fer a través dels següents telèfons: 93 321 17 09 / 669 01 68 21 / 669 01 68 97. També a través del seu correu electrònic: info@federaciotaurinadecatalunya.es

5 comentarios en “La penúltima empenta per aconseguir l’èxit de la ILP

  1. Yo solo me acuerdo de ex ex ex montilla riendose en el parlament el dia de la prohibicion, y a veces tengo pesadillas con pinocho Perez, perdon david perez, creo que las mismas pesadillas que yo debe tener el presidente de la federacion de entidades taurinas…

  2. Se aprobaron los presupuestos del 2011 y se aprobaran los del 2012.gracias al PP y esto no es lo que nos prometio la señora CAMACHO,asi que me parece que apañados estamos con el PP de Cataluña de momento no ha movido un dedo a favor de los toros,todo lo contrario que en Nacional que de momento volveremos a tener tardes de toros en T.V.E

  3. Por cierto, el recurso que se puso por la denegación del permiso para recoger firmas en el estadio del Espanyol ¿en que quedó?.Gracias.

  4. Si poguessim anar els grans estadis de futbol amb una mica de mitjans en reculliriem moltes de signatures, també s`han de tocar a Diputacions, Comunitats Autonomes, Ajuntaments i altres institucions espanyoles PRO-TAURINES PER PODER UTILITZAR ELS SEUS MITJANS I TAMBÉ EL PP, QUE COMPLEIXI AMB ELS AFICIONATS, QUE DE MOMENT NOMÈS ENS HA VINGUT A BUSCAR EL VOT I SI NO S`AFANYEN SERAN PITJORS, QUE EL ZAPATERO,JA QUE LI VAN APROBAR A CIU ELS PRESSUPOSTOS DEL 2011.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.