1000 programes de Tendido 5

Estem d’aniversari. El programa taurí de Radio Sant Boi Tendido 5, que s’emet cada dilluns a les 21 hores, arriba aquesta nit al programa numero 1000.
L’inici del programa va ser una iniciativa del Club Taurino de la Unión Extremeña de Sant Boi, que va demanar a l’Ajuntament un espai taurí en l’emissora municipal.

Va ser el 5 d’abril de 1989, quan Juan López “Juanele”, creador  i primer director i presentador del programa es va dirigir a l’audiència de radio Sant Boi, per primer cop per parlar de toros.

A l’any 1999 el programa Tendido 5, va festejar amb orgull el 10è. Aniversari en antena, per a tal esdeveniment, la Unión Extremeña de Sant Boi va organitzar una setmana Cultural Taurina que es va celebrar al Centre Cultural de Can Masallera.

Mes recentment, a l’any 2009 van haver-hi canvis en la direcció, “Juanele” va deixar el càrrec de director per a passar a la coordinació. Va ser l’actual President de l’Associació de Crítics Taurins de Catalunya, José María Alarcón, que ja venia col·laborant amb el programa des de 1993, qui va encarregar-se de la tasca de director i presentador del programa. Actualment, les veus de Tendido 5 son el propi Jose Maria Alarcón i Manuel Salmerón, tot i que també compten amb Jorge Guevara i amb  Germán Jimenez com a corresponsals a Madrid i França, respectivament.

Amb l’arribada d’Internet, a més del seu dial el  89.3 de la FM, el programa també es pot escoltar en directe a la web http://www.santboi.cat/fotos/radio/Radio%20Sant%20Boi.asx

Després de 22 anys en antena, Tendido 5 és, igual que Los Toros de Radio L’Hospitalet, una referència en la informació taurina de Catalunya i en especial de la comarques del Baix Llobregat.

Per tant, el programa d’aquesta nit serà un programa molt especial que comptarà amb la participació de tots aquells que durant la vida del programa han col·laborat d’alguna manera i també comptarà amb la presència en directe del primer director, Juan Lopez “Juanele”.

Tots els qui formem vadebraus.com, volem donar l’enhorabona per la fita històrica d’arribar al programa numero 1000 i animar-los a arribar, de moment, al programa numero 2000.

Un comentario en “1000 programes de Tendido 5

  1. Felicidades por el programa, es un acierto poderlo escuchar por internet, ya que por la FM no llega a toda Barcelona.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.