20è Cicle de Conferències de la Federació

La Federació d’Entitats Taurines de Catalunya ja té preparat el seu cicle anual de conferències, que se celebrarà durant els primers diumenges de l’any. En aquesta ocasió, aquest cicle arriba al seu vintè aniversari, en el qual es compta amb el Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona, entre d’altres, i que es compon del següent cartell:

Diumenge, 8 de gener, a les 12:00 hores, Missatge d’Any nou a càrrec del Sr. Juan Segura Palomares, President d’Honor de la FETC. A les 12:10 hores, Conferència: “La Soberanía Popular, Salvará la Fiesta de los Toros en España“, a càrrec del Sr. Lluís M ª Gibert Clols, President de la F.E.T.C. i Director del Programa “Los Toros” de Ràdio L’Hospitalet.

Diumenge, 15 de gener, a les 12:00 hores. Conferència: “Análisis Jurídico del Recurso de Anticonstitucionalidad presentado ante el Tribunal Constitucional“, a càrrec del Doctor Joan Vintró Castells, Catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Barcelona.

Diumenge, 22 de gener, a les 12:00 hores. Conferència: “Toros sí. Una defensa razonada“, a càrrec del Sr. Salvador Boix, músic, escriptor i apoderat de José Tomás.

Diumenge, 29 de gener, a les 12:00 hores. Conferència: “El Toreo y la Mujer“, a càrrec de la Srta. Aitana March, estudiant i aficionada. A les 12:45 hores, Presentació del llibre “Crónicas de un adiós. O no“, a càrrec del Sr. Francisco March, crític de La Vanguardia i 6 toros 6.

Diumenge, 5 de febrer, a les 12:00 hores. Conferència: “Emociones, Tristezas y Esperanzas en 2012“, a càrrec del Sr. Alberto Taurel, gran aficionat.

Diumenge, 12 de febrer, a les 12:00 hores. Conferència: “Cirugía y Toros en tres Plazas de Barcelona (1.834 – 2011)“, a càrrec del Dr. Enrique Sierra, Cirurgià i cap de l’equip mèdic dela Plaça de Toros Monumental de Barcelona.

Diumenge, 19 de febrer, a les 12:00 hores. Conferència: “Gregorio Corrochano, un crítico de oro“, a càrrec del Sr. David Guillén, Crític taurí d’El Mundo, Aplausos, mundotoro.com i Cap de Premsa de la FETC.

Diumenge, 26 de febrer, a les 12:00 hores. DVD en Alta Definició: Títol: “Emociones, Sensaciones y Triunfos en La Merçe 2011”, una producció videogràfica del Dr. Enrique Sierra, amb les millors imatges dels dos últims festejos de la temporada 2011 a La Monumental de Barcelona.

Dijous, 1 o 8 de març, a les 20:00 hores. Conferència especial fora dels locals de la Federació que versarà sobre Toros i Cultura, la fi de la ILP.

La Federació donarà per conclòs el cicle el dissabte 17 de març, amb el seu tradicional Sopar de Gala Taurina amb el lliurament dels Premis Pere Balañá Espinós, que coincidirà per celebrar el feliç final de la ILP, que per aquestes dates arribarà al màxim termini legal per haver presentat les 500.00 firmes al Congrés.

3 comentarios en “20è Cicle de Conferències de la Federació

  1. A mi tambien me parecen interesantes, intentaré ir a todas las que me sea posible. Quiero dar animos a la federacion a poder salir exitosos de la ILP

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.