Felicitats Alfonso

Felicitats!! En el dia del seu aniversari, volem aprofitar per felicitar a l’actual director de l’Escola Taurina de Catalunya, tan pel seu aniversari com pel recent nou càrrec. Com a regal volem mostrar aquesta curiosa fotografia que recorda una tarda de toros de l’any 2009 a Mallorca, en la que es veu a dos toreros catalans, com l’Enrique Guillén i el propi Alfonso Casado, al costat de sa majestat el Rei Joan Carles I.

Alfonso Casado va néixer a L’Hospitalet, avui fa 34 anys i des de llavors no s’ha mogut del seu barri de Bellvitge. El seu pare, un bon aficionat, li va endinsar en el món dels toros des de ben petit i amb tan sols 7 anys ja va torejar la seva primera vaca. A l’any 1991 va ser finalista del concurs que se celebrava a la placeta de l’Illa Fantasía i a l’any 1994 va guanyar el presitgiós certamen de Navarra, adjudicant-se l’ Esparrago de Oro. Tres anys mes tard,  el 9 d’agost de 1997, va debutar amb picadors a la plaça d’Aguilar de la Frontera (Córdoba) per a estoquejar bous de Peralta i Viento Verde. La seva destacadíssima actuació li va confirmar com a triomfador de la feria taurina de la ciutat. Pocs dies més tard a Bujalance, també a Córdoba. El 3 de maig de 1998 i amb bous de Tomás Prieto de la Cal, va guanyar una orella en la seva presentació a La Monumental de Barcelona.

Es va doctorar en tauromàquia el 20 de juliol de 2003 amb el toro Guajirito de Hilario Serrano, sent Lopez Chavez el padrí i Miguel Angel com a testimoni. Va guanyar la porta gran en la seva alternativa que es va celebrar a la plaça de toros de Girona, que curiosament va ser la última de la història del cós de Santa Eugenia.

Es va retirar del toreig en actiu el 24 d’ agost del 2008 a La Monumental, va estar acompanyat per Raúl Cuadrado i Jiménez Caballero.

Un comentario en “Felicitats Alfonso

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.