Festa per la joventud taurina

El dijous vinent, el dia 10 de maig la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya (FETC) organitza una festa per a la joventut taurina, que servirà per a celebrar la consecució de les signatures i l’èxit de la ILP, en un ambient diferent al rigorós de la plaça i al seriós de les conferencies.

La festa començarà al Bar Alkimia (c/Amigó 35) a les 22:30 hores, serà una nit plegada de sorpreses en la que també assistiran joves toreros, i convidats d’honor com el català Serafin Marin. La nit tindrà a més una finalitat solidària, ja que els diners recaptats amb la venda de les entrades, serviran per a finançar les despeses de  l’Escola Taurina de Catalunya.

L’entrada es podrà comprar la mateixa nit, tindrà un preu simbòlic de 15 euros, que inclou l’entrada a la discoteca Alkimia i dues consumicions.

La idea es brindar entre tots dintre d’un ambient festiu, agradable i divertit, a més també d’una reivindicació de llibertat, es per això que també es demana a tots els assistents que portin una prenda que els identifiqui com a aficionats taurins.

2 comentarios en “Festa per la joventud taurina

  1. Me parece una idea estupenda. Lo que no entiendo muy bien que se programe un jueves, pues aunque parezca mentira, el viernes estamos muchos que trabajamos. Un saludo y a seguir con iniciativas de este tipo.

  2. Excelente encuentro espero que vaya mucha gente y se lo
    pasen genial, me parece muy importante que la gente joven en Catalunya se acerque a los toros aún siendo tan difícil por las prohibiciones que nos han marcado, pero actos como éstos
    son los que hacen falta. Felicidades para la FETC

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.