Figueres tornarà a ser taurina

El proper dissabte 16 de juny torna l’ambient taurí a Figueres, amb un gran esdeveniment que comptarà amb l’assistència de representants del món taurí, de l’art i la cultura. L’Hotel President serà l’escenari d’un gran acte d’agermanament entre aficionats francesos i catalans que a més servirà com a presentació de la fira taurina de Ceret.

A partir de les 19 hores del dissabte 16 de juny el saló principal de l’Hotel President de Figueres serà l’escenari d’un gran acte taurí que començarà amb la presentació dels cartells de la fira taurina de la vila francesa de Ceret, que es celebrarà el 14 i 15 de juny (dues corregudes de toros i una novellada amb picadors) i que comptarà amb la participació del torero català Serafin Marin.

A més també es projectarà el documental cedit per la Associació d’Aficionats Ceretans (ADAC), 25 años de ADAC. Després s’organitzarà un col·loqui entorn a les tradicions ancestrals amb el toro com a element comú, a totes dues bandes dels Pirineus.

L’acte finalitzarà amb la presentació del noveller d’Olot, Abel Robles, alumne punter de l’Escola Taurina Catalana i que esta proper a debutar amb picadors, que esta triomfant en festejos menors, i que va signar una importantíssima actuació el 18 de setembre de l’any passat a La Monumental de Barcelona.

Entre els actes es degustarà un aperitiu i la jornada finalitzarà amb un sopar al mateix hotel. Tots aquells interessats en assistir hauran de posar-se en contacte amb el propi hotel als telèfons 972501700 i 972501704. El preu del sopar es de 35 euros.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.