Gabriel Pericás tempta a “El Onsareño”

Ahir dimecres va tenir lloc a mitja tarda a la placeta de tientas de la ramaderia El Onsareño, situada als afores de la ciutat de Palma de Mallorca, un entrenament que va córrer a càrrec del joneguer mallorquí Gabriel Pericás.

Els ramaders Ángel Galdón i el fill d’aquest Sergio, qui porta les rendes i la gerència d’aquesta ramaderia, van tenir la gentilesa de convidar al petit de la dinastia Pericás.

Estava prevista la retienta d’una vaca vella amb el ferro de Sonia González (filla del mestre Dámaso González) procedència Domecq. Entre els assistents única i exclusivament els ramaders i el joneguer amunt esmentats, qui subscriu aquest article (en representació de vadebraus.com) i el banderiller mallorquí Gabriel Nadal qui va supervisar i va aconsellar tots els detalls del tentadero amb encertat criteri.

El joc de la vaca va ser extraordinari i per Gabriel Pericás va servir com a entrenament i posada a punt de cara a la imminent temporada. Les instantànies deixen constància del bon comportament del animal així com les bones maneres del joneguer.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.