Inauguració de la temporada a la Monumental

La plaça de toros Monumental tornarà a obrir les seves portes el 24 d’abril, Diumenge de Resurrecció. Després de diversos anys sense correguda en tan assenyalat dia, l’empresa Funciones Taurinas s’ha decidit a recuperar la tradicional data, en aquesta ocasió amb una novellada.

Juan del Álamo, Víctor Barrio i López Simón faran el passeig per enfrontar-se a un bestiar encara per decidir, barrejant-se els ferros de Yerbabuena o de Mari Carmen Camacho. Del Álamo i Simón ja van actuar l’any passat a Barcelona i tots dos van triomfar tallant una orella. Per la seva banda, Barrio farà la seva presentació.

3 comentarios en “Inauguració de la temporada a la Monumental

  1. Portaban molts anys sensa toros el diumenge de Resurecció. Encara que sigui una novillada, el cartell es el millor actualment. Cal anar-hi totom. Comença bé la temporada.

  2. M’agrada la idea que tres joneguers “punters” estiguin anunciats en una data important a Barcelona. El que no m’agrada és la jonegada. ¿Per què es barrejan ramaderies? A més, el que hem vist de Yerbabuena i de Camacho a la Monumental han estat animals petits, invàlids i descastats.

    Hi ha moltes jonegades al camp “bones pel torero” amb moltes més garanties: Fuenteymbro, Jandilla, Alcurrucén… i per no dir ramaderies interesants de cara al afeccionat: Flor de Jara, La Quinta, Moreno Silva…

    Bé per el cartell de toreros i molt malament per la ramaderia.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.