Tornem-hi

Tornem-hi. Com tots vosaltres sabeu des d’ahir la nostra web es trobava inactiva. La causa ha estat un atac cibernètic que impedia accedir als nostres continguts. Avui gairebé 24 hores desprès de la fallida tornem a informar. Desconeixem l’origen d’aquesta animalada, però ens podem imaginar pirates nuus o tenyits de vermell, com els de davant de la plaça amb ganes de prohibir el nostre petit espai de llibertat.

No els hi volem donar més publicitat gratuïta, tan sols es una explicació als nostres seguidors i dir que no han pogut enderrocar-nos perquè som forts en la nostra lluita i tenim un any i una ILP per davant en la que ho demostrarem.

A més donem les gràcies als tècnics de mescafe.cat (empresa encarregada del suport informàtic a) que han treballat de valent, per a recuperar vadebraus.com i tots els seus continguts.

4 comentarios en “Tornem-hi

  1. va, no les insultéis, es comprensible lo que han hecho, tienen miedo porque saben que los toros no solo volverán sino que estarán presentes con más fuerza, y claro, a gentes dictatoriales como ellos que quieren imponer sus ideas pues es normal que hagan estas tonterías. Pobrecillos, dan lástima ante la Monumental…

  2. Vaya gentuza, no tengo palabras….está claro que han visto que somos muchos,estamos organizandos y vamos a por ellos….ya no les va a bastar con los cinco colgados que contratan para que se pongan delante de la monumental a insultarnos….

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.