La Casa de Madrid a Barcelona es rendeix a Manolete

El portal d’informació taurina tendido5.es ha avançat les cinc conferències que composaran la Feria de Otoño de La Casa de Madrid a Barcelona.

Enguany, totes les conferències estaran dedicades i enfocades a analitzar la gran figura de Manuel Rodríguez “Manolete”, en el centenari del seu naixement.

El cicle començarà el divendres 3 de novembre amb una conferència titulada “Manolete desde la frustación de no haberle visto torear” a càrrec de José María Alarcón, periodista i director del programa Tendido 5 de Ràdio Sant Boi i l’acompanyarà el matador de toros retirat Ángel Lería.

El divendres 10 de novembre l’acte serà protagonitzat per Guillermo Sena Medina, aficionat i membre de les Reales Academias de Córdoba y Granada, a qui acompanyarà el banderiller català Omar Guerra. L’acte portarà per nom “Manolete in memoriam“.

El dia 17 del mateix mes, Francisco Laguna, biogràf de “Manolete”, juntament amb el matador de toros retirat i apoderat Enrique Guillen, serà l’encarregat de dur a terme la conferència titulada “Villa del Río con Manolete“. Aquest dia també es presentarà el llibre “II Parnaso Manoletista“.

El divendres 24 serà el torn de Salvador Balil, aficionat i escriptor, que parlarà de “Manolete y la profecía de Belmonte”. Balil estarà acompanyat pel banderiller retirat i escriptor català Raúl Felices.

El cicle finalitzarà el divendres 1 de desembre amb la conferència “Manolete, torero mítico y místico” impartida per François Zumbiehl amb presència d’Ángel Lería.

Tots els actes començaran a les 19:30 hores, seran moderats per Fernando del Arco i tindran lloc a la Casa de Madrid a Barcelona, situada al carrer Ausiàs Marc, 37.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.