La UTYAC amb Castaño i Robleño a Saragossa

La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya, per tercer any consecutiu, es desplaçarà el proper 6 d’octubre, dissabte, a la Feria del Pilar de Saragossa. En aquesta ocasió, la UTYAC ha escollit l’interessant mà a mà entre Javier Castaño i Fernando Robleño davant toros de Peñajara. A més, aquest mateix dia també hi ha una novellada matinal a la plaça de la Misericordia.

La UTYAC, com és habitual, viatjarà en autocar, sent l’anada i tornada el mateix dia, i els preus, que inclouen el viatge i l’entrada per a la correguda de la tarda són els següents: 30 euros per als socis col · laboradors de UTYAC i 35 per la resta d’aficionats en general. L’entrada per a la novellada és opcional, per tant no està inclosa en el preu. La sortida serà a les 06:30 des de la Monumental i el retorn en finalitzar la corrida de toros. Per més informació i reserves, el correu electrònic de l’associació és utyac@hotmail.com.

La directiva de l’activa associació, vol agrair a l’empresa de Saragossa, Servicios Taurinos Serolo, la seva col · laboració i facilitats per aconseguir el millor preu per als aficionats catalans en general i socis de UTYAC en particular.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.