L’agost d’Antonio Cuadra

Després dels èxits aconseguits durant el passat mes de juliol, Antonio Cuadra, a falta de noves contractacions per tancar, té 7 nous compromisos en aquest mes d’agost.

El primer d’ells serà el dia 8 a Gor (Granada). Cuadra estarà acompanyat dels novellers Romera, Emilio Silvera, Miguel Ángel Pacheco i es lidiaran jònecs de la ramaderia de Voltalegre.

L’endemà a Valdelomos obrirà cartell a la classe pràctica on torejarà un novell de Navalrosal. Els novellers que tancaran el cartell seran Alejandro Adame, Juan J. Villa “Villita”, Álvaro Sánchez i Diego García.

El dia 14 tornarà a torejar un una plaça de primera catIMG-20150801-WA0022egoria després d’haver-ho fet a la plaça de toros de la Misericòrdia de Zaragoza. En aquesta ocasió farà el passeig a Béziers (França). Es tracta, sens dubte, d’una oportunitat immillorable per obrir-se pas per terres franceses.

El dia següent,  el 15 d’agost, actuarà en un festival a Calamocha (Teruel) i estarà acartellat amb Jesulín de Ubirque.

El pròxim compromís pel català serà el 17 d’agost a Frías de Albarracín (Teruel)  i torejarà juntament amb el seu company d’escola Alejandro Andreu.

El 22 està anunciat a Azañon (Guadalajara) i tancarà el mes amb una novellada el proper dia 26 a Aldeanueva de Ebro.

Cal recordar que Antonio Cuadra porta una temporada plena de triomfs amb actuacions destacables a Zaragoza, Ciudad Real (on va tallar una orella) i Vinaròs (on va desorellar un jònec de Sagrario Huertas).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.