Les últimes actuacions del català Antonio Cuadra

Antonio Cuadra va tornar a torejar ahir en un festival nocturn, completant així una setmana amb tres actuacions.

Ahir, dissabte, a Azañon (Guadalajara), va compartir cartell amb Carlos Sánchez, Víctor Hernández i Rocío Romero, lidiant jònecs de Luis Ramírez, de joc desigual i complicat. Cuadra va tallar una orella, resultat que va compartir amb la resta d’actuants.

Les altres dues actuacions del català van tenir lloc a Calamocha, el 15 d’agost, i a Frías de Albarracín, el dia 17, ambdues en la província de Terol. En la primera d’elles (festival), Cuadra va ser silenciat davant d’un eral de La Palmosilla, en tant que va alternar amb Jesulín de Ubrique (orella i silenci) i el també noveller Jorge Isiegas (orella amb petició).

A la classe pràctica celebrada a Frías de Albarracín, va resultar ferit Alejandro Andreu després de clavar-se l’arpó d’una banderilla. Cuadra va haver de lidiar els dos novells de Raúl González. A tots dos els va tallar una orella, tant al complicat primer com al més potable segon, amb el qual va aconseguir la faena de més calat i compacta, aconseguint el passaport per sortir a collibè per la porta gran de la plaça de Frías.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.