Amposta tancarà diumenge una intensa setmana de bous

El programa d’actes taurins de les Festes Majors d’Amposta s’estan desenvolupant des del passat dijous 13 d’agost. La capital del Montsià, que va acollir una multitudinària manifestació taurina a l’abril, tancarà els més de trenta actes taurins el proper diumenge.

Avui se celebrarà la cinquena tarda de bous a la plaça de la ramaderia de Miguel Parejo i, a les 22:30 hores, el bou embolat d’aquesta mateixa ramaderia. L’agenda taurina per dissabte començarà a les set del matí, amb el quart bou capllaçat de la ramaderia de Fernando Machancoses, la mateixa ramaderia que protagonitzarà el encierro de les dotze del migdia. A la tarda, sisena tarda de bous a la plaça de la ramaderia de Fernando Mansilla, tancant la jornada el bou embolat d’aquesta ramaderia a dos quarts d’onze de la nit.

Els emboladors d'Amposta.
Els emboladors d’Amposta.

Diumenge serà l’última jornada d’aquesta intensa setmana. A les 12:00 hores, encierro de la ramaderia de Germán Vidales de Cabanes. A la tarda, a les 18:30 hores, la setena tarda de bous a la plaça de la ramaderia catalana de Pedro Fumadó i a les 20:00 hores, desencaixonada del bou cerril de Fumadó i solta de dos vaques, també de la ramaderia de “Lo Xarnego”, per a l’exhibició de retalls. I a les 22:00 hores, l’embolada del bou cerril de la tarda, que posarà punt i final a la setmana taurina d’Amposta.

Així, intens cap de setmana taurí a Amposta, que continua apostant sense complexos per les seves tradicions, on el toro agafa el ple protagonisme de les seves festes.

2 comentarios en “Amposta tancarà diumenge una intensa setmana de bous

  1. Per propers anys es tindria que proposar a algunas poblacions que un toro es lidies sense mort estil Cardona per novellers o matadors catalans

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.