L’ETC surt al camp

L’Escola Taurina de Catalunya acomiada l’any amb una sortida al camp que serveix per a mantenir les il·lusions i comprovar el gran estat de forma dels nostres futurs toreros.

En aquesta ocasió els joves de l’Escola, acompanyats dels professors, es van desplaçar a les instal·lacions de la ramaderia de Teo Adell, situada a Castellote, Teruel. Entre tots els joves, van lidiar un total de 5 animals, que amb molta mobilitat i bon joc van fer que conjuntament amb el gran nivell demostrat pels joves catalans, els aficionats que els acompanyaven i els assistents, varen poder gaudir d’una gran jornada taurina. Sent també reconeguts i felicitats pel propi ramader, Teo Adell.

S’ha de destacar el gran nivell de la pedrera i dels futurs toreros catalans, amb la bona actuació de Miguel Angel Martinez, Kevin Reyes i Antonio Cuadra, tots menors de quinze anys. Cristian Alfaro de  tan sols 9 anys, també va demostrar les seves aptituds i una gran valentia enfrontant-se a una jonega.

Els mes madurs Antonio Arrebola “El Potro”, Alejandro de Benito i el reaparegut “Juan Fuentes” van brillar amb gran nivell, demostrant que son el futur més immediat del toreig a Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.