Los Toros continuaran a Catalunya

Los Toros continuaran.  El programa Los Toros de Radio L’Hospitalet, dirigit i presentat per Luis Maria Gibert i que compta amb la col·laboració d’Angel Saa continuarà en antena. L’alcadessa de L’Hospitalet Núria Marín, ha retirat de l’ordre del día la proposta de tancar la Radio i la Televisió municipal, en el Ple que s’ha celebrat aquest matí a l’Ajuntament de L’Hospitalet.

A banda de la bona notícia, que suposa la continuïtat dels mitjans informatius  municipals, aquesta mesura implica, de moment, que més de 70 treballadors conservin el seu lloc de treball.

El programa Los Toros, s’emet a Radio L’Hospitalet (96.3 F.M) cada diumenge a les onze de la nit des de fa 26 anys, sent d’aquesta manera el programa degà de la radio taurina a Catalunya.

Abans del que es celebrés el Ple Municipal d’avui, l’Associació de Crítics e Informadors de Catalunya, a través del seu president Jose María Alarcón, es va posar en contacte amb la pròpia alcaldessa de L’Hospitalet per transmetre el seu disgust i la seva oposició a tancar dos medis informatius, que a més d’abocar 70 persones a l’atur, acabaria amb el programa taurí més escoltat de Catalunya, que compta amb una audiència mitja de 30.000 oïents.

D’altra banda, el programa taurí de radio Sant Boi Tendido 5 que esta a punt de complir els 1000 programes, ha estat ratificat per l’Ajuntament i continuarà de moment en antena. Tendido 5, s’emet els dilluns a partir de les 21 hores, a la freqüència del 89.5 de la FM i també es pot escoltar per Internet a la web   de l’ajuntament www.santboi.cat.

A tots els components de  vadebraus.com ens alegra la notícia de que la informació taurina continuï a Catalunya i donem l’enhorabona a tots dos programes.

Foto: Radio L’Hospitalet.

4 comentarios en “Los Toros continuaran a Catalunya

  1. Los Toros no seguirà a Ràdio L’hospitalet i això és una mala notícia. Potser s’hauria de fer alguna cosa, no? M’agradaria saber per què ha desaparegut el missatge que he posat en aquesta mateixa informació aquesta tarda. La notícia no és cap innocentada. Ja m’agradaria que ho fos, però no ho és. Ràdio L’Hospitalet prescindeix de tots els seus col·laboradors.

  2. Buena noticia a ver si Dios quiere que a partir de ahora vayamos escuchando buenas noticias que ya nos toca. Quiero desde aqui dar ánimos a los fedatarios a hacer el último esfuerzo para llegar a las 500.000 firmas.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.