Marcat accent taurí a les Festes de la Segregació a Sant Jaume d’Enveja

Com ja informàvem fa unes setmanes, Sant Jaume d’Enveja acollirà el proper diumenge una matinal de bous i reivindicació. A aquest acte, s’uniran les seues Festes de la Segregació amb marcat accent taurí.

Les festes commemoren el 38è aniversari de la independència del municipi de la comarca del Montsià. Seran set festejos compresos entre avui dijous, dia 23 de juny, i diumenge 26, a més de l’esdeveniment preparat per l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre que ocupa el matí del diumenge (Sant Jaume d’Enveja acull una matinal de bous i reivindicació).


Un Gran Prix obrirà els esdeveniments taurins el dia de la revetlla de Sant Joan, que serviran de pròleg al concurs de retalladors de divendres a la tarda i a la desencaixonada d’11 bous de Gregorio de Jesús, ramaderia que també servirà pel bou embolat.

La nit de dissabte es realitzarà el Concurs Nacional d’Emboladors amb sis toros també de la ramaderia de Gregorio de Jesús, amb la participació de diferents quadrilles, entre elles una de Catalunya. Abans, a la tarda, se celebrarà l’Especial Ramaderia de Arriazu e Hijos, que enviaran fins a 12 animals a la comarca del Montsià.

I diumenge, doble jornada per tancar (o triple, comptant la matinal). A mitja tarda, la cagada del manso, organitzada per la Penya Taurina Gerard Porres de Sant Jaume. I a continuació, un concurs de ramaderies amb bous de Machancoses, Gregorio de Jesús, La Paloma i Germán Vidal que participaran amb tres bous cadascuna.

Intensos quatre dies de bous en una població d’uns 3.500 habitants, que tindran al voltant de la plaça de bous portàtil l’epicentre de les seves Festes de la Segregació marcades per la Tauromàquia.

Cartell de les Festes de la Segregació 2016.
Cartell de les Festes de la Segregació 2016.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.