Sant Jaume d’Enveja acull una matinal de bous i reivindicació

El municipi tarragoní de Sant Jaume d’Enveja, a la comarca del Montsià, acollirà una matinal de toros amb caràcter reivindicatiu el proper mes de juny. Una jornada de defensa organitzada per l’Agrupació de Penyes i Comissions Taurines de les Terres de l’Ebre (APCTTE).

Després dels últims desagradables incidents i de la recent difícil situació en què han quedat les ramaderies catalanes, l’APCTTE reivindicarà el proper 26 de juny la cultura del toro a Catalunya, amb una jornada que començarà a les 11:30 del matí. Amb la col·laboració, entre d’altres, del propi ajuntament de Sant Jaume d’Enveja, es donarà solta a tretze animals, cadascun d’una ramaderia diferent. L’accent català el posaran els ferros de Germans Príncep, Mansilla, Pedro Fumadó i Eliseo Adell. A aquestes, s’uniran altres ramaderies aragoneses i valencianes.

L’acte per la defensa de la festa dels bous tindrà lloc a la plaça portàtil instal·lada per a l’acte al municipi. Les entrades, amb un preu de 5 euros, es posaran en breu a la venda per a tots aquells aficionats que vulguin acudir “a una cita pel respecte, per la llibertat, per la defensa i per la tradició de tot un poble“, segons informen des de la pròpia APCTTE.

Així, s’intentarà que Sant Jaume d’Enveja prengui el relleu d’Amposta, que fa poc més d’un any va ajuntar a milers de persones es van unir per manifestar-se. Una nova oportunitat perquè torni a sonar amb força a Catalunya “Sí als bous!“.

Aquest és el cartell anunciador del acte del proper 26 de juny:


Sant Jaume d'Enveja

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.