Maxime Solera s’imposa a una dura novellada de Miura

Aquest cap de setmana Maxime Solera va tornar a tenir doble cita. La primera d’elles va ser a Pedrajas de San Esteban i la segona a Carcassonne.

El dissabte a Pedrajas va matar una novellada d’El Cahoso. Al seu primer oponent el va torejar a gust, però el mal ús de l’espasa el va allunyar de tocar pèl. El seu segon va ser més complicat i Solera  va haber-se de barallar amb ell. Silenciada va ser la seva labor. El triomfador va ser Miguelito que va tallar un total de quatre orelles. Completava cartell Carlos Olsina, ferit de gravetat pel segon novell de la tarda. Olsina va rebre una cornada de 20cm que disseca la femoral.

Per baixa d’Olsina, la novellada de Miura de Carcassonne va quedar amb un mà a mà entre Carlos Aranda i Maxime Solera. En línies generals, es va lidiar una novellada dura i complicada on el francès va imposar-se al tallar una orella al sisè de la tarda. El balanç va ser de silenci i ovació en el seus dos primers novells. Pel que respecta a Aranda va ser aplaudit en el primer i silenciat en els altres dos.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.