Mor Juan Segura Palomares

El periodista, escriptor i crític taurí Juan Segura Palomares ha mort a Barcelona als 87 anys d’edat. Segura Palomares va tenir dues grans passions, el RCD Espanyol i la tauromàquia.

Sempre va estar molt relacionat amb l’Espanyol. Va ser l’assessor personal de premsa del president Joan Vilà Reyes i director de Comunicació del club durant les presidències de Manuel Méler, Antoni Baró i Francesc Perelló. Per altra banda, va publicar llibres del club català entre els que hi trobem ‘Historia del Real Club Deportivo Español’ (1974) i ‘Cien años de historia del RCD Espanyol de Barcelona’ (2000).

Com a crític taurí, Segura Palomares va arribar a ser president de la Federacio d’Entitats Taurines de Catalunya durant diversos anys. En aquest càrrec va crear la Gala de la Tauromàquia Catalana, que convocava centenars de professionals i aficionats i es realitzava l’entrega dels premis Pere Balañá Espinós. També va publicar el llibre taurí ‘Desafío al presente. Los toros vistos desde Cataluña’ (1990).

Se’l podrà vetllar al Tanatori Sant Gervasi a partir de dimarts a les 12:30h. La cerimònia de comiat serà el dimecres 28 de novembre.

Des de VaDeBraus volem enviar les nostres condolències a la família i amics. Decansa en pau.

2 comentarios en “Mor Juan Segura Palomares

  1. El Tendido de crítics de la nostra estimada Monumental al cel malauradament es va omplint perquè és llei de vida: Huerta Brocate, Mariano Cruz, Ricardo Romero ‘Volapié’, el professor Santainés, Luis Maria Gibert, Ángel Saa, Rafaelillo i ara Joan Segura Palomares, l’amic ‘Palo’. Si la memòria no em falla, ara el degà de la crítica és Ángel Luis Lorente, tot i que desitgem llegir a Paco March a La Vanguardia explicant la primera corrida a la reobertura de la Monumental quan la cordura torni a aquesta societat. Descansa En Pau, Joan, i prega per nosaltres, els qui ressistim malgrat la púrria antitaurina.

  2. Des d’aquestes ratlles, desitjo transmetre les meves condolencies a la familia del company i amic En Joan Segura i Palomares. Va ésser una magnífica persona i juntament amb mí, várem col.laborar amb les tasques de la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya, ell com a President i jo com a Delegat de la Federacií a les Terres de Lleida. També va col.laborar i em va assesorar amt la creació del Club Cultural Taurí “Taurlleida”. Descansa en Pau gran amic Joan. Et recordaré.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.