Morarte, historia de un encuentro arriba a Barcelona

El documental d’Ander Duque, Morarte, Historia de un encuentro es podrà veure a Barcelona el proper 22 de febrer, en un únic passi a la sala de Cines Méliès (carrer Villarroel, 102) a les 20:30 hores. La Unión de Taurinos y Aficionados de Catalunya (UTYAC) ha fet possible que se celebri aquest esdeveniment i és l’única patrocinadora de la seva arribada a la ciutat comtal.

Morarte es va estrenar el passat 9 de novembre a Sevilla i s’està projectant en diferents poblacions amb gran èxit de públic i de crítica. És la història d’una trobada entre un toro i un torero, Morante de la Puebla. En ell es retrata la vida d’un toro en el camp, les seves reflexions íntimes recreades i les seves sensacions en llibertat, al mateix temps que es pot veure el torero a la seva finca, en la faceta més desconeguda d’un torero tan carismàtic com el de la Puebla. Dos éssers que acabaran trobant-se, com no podia ser d’altra manera, en una plaça de toros. A més, el documental està molt lligat a una de les tardes de Morante a la Monumental de Barcelona.

A més, també es podrà veure el mateix dia i abans del passi de Morarte, un altre documental del mateix director, Barcelona Arena, de 20 minuts de durada. Al final de la sessió, Ander Duque mantindrá un col · loqui amb els assistents a l’esdeveniment.

Per poder assistir a aquest important acte cultural, les entrades ja estan a la venda al preu de 10 euros. Els interessats en adquirir alguna de les poques més de cent entrades disponibles, s’han de posar en contacte amb UTYAC a través del seu correu electrònic, utyac@hotmail.com, des d’on confirmaran la reserva d’entrades. També, demà a la tarda i el diumenge, durant les conferències, es podran adquirir a la Federació d’Entitats Taurines de Catalunya. Us informem que la venda d’entrades s’ha de fer mitjançant UTYAC.

Així, una data important per als taurins de Catalunya:

Morarte, historia de un encuentro. Dimecres, 22 de febrer del 2012. 20:30 hores. Cinemes Méliès.

3 comentarios en “Morarte, historia de un encuentro arriba a Barcelona

  1. Os encantará. Merece la pena .Puede ser un punto de arranque para aportar ideas culturales a Barcelona y “repescar” la verdad.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.