Nous compromisos per a Serafín Marín

Serafín Marín, després dels seus triomfs de la passada setmana a Bambamarca (Perú), té diversos compromisos per a l’agost, el mes més taurí de l’any en el qual més espectacles se celebren.

El torero de Montcada torejarà el proper 6 d’agost, dijous, a La Adrada (Àvila), al costat de Javier Herrero i Gómez del Pilar, davant toros d’Antonio San Román. Serà aquesta la correguda que obrirà la fira en aquesta localitat, que es compon d’un altre espectacle més l’endemà, amb toros de José Escolar per a Octavio Chacón, Marco Antonio Gómez i Cristian Escribano.

També està anunciat a Alcoroches (Guadalajara) el dissabte 23 d’agost, en un festival sense picadors en què es torejaran novells de Guerrero y Carpintero, compartint cartell amb el noveller Daniel Menes.

A més, el nom de Serafín Marín sona amb força per ser un dels toreros que s’anunciïn a Cenicientos (Madrid). Peñajara, un desafiament ramader entre José Escolar i Adelaida Rodríguez i Moreno Silva són els ferros contractats per lidiarse en la seva Feria del Toro els dies 14, 15 i 16 d’agost.

Cartell de la propera Feria de La Adrada (Àvila).
Cartell de la propera Feria de La Adrada (Àvila).

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.