Palma: una i…… gràcies!!!

El proper Dijous 11 d’agost està previst que es celebri a Palma, el que en un principi pot ser, l’única cursa de braus a la sorra del Coliseu Balear en aquest 2011. La correguda, com és habitual des de fa ja més d’una dotzena d’anys, serà nocturna. Per a aquesta ocasió, a les deu, s’han anunciat en el cartell animals de Gerardo Ortega per una terna, una vegada més, de toreros mediàtics. Manuel Díaz “El Cordobés”, Rivera Ordóñez “Paquirri” i David Fandila “El Fandi” componen el cartell.

En realitat, dijous es correran els sis toros del ferro esmentat.   És  a dir,  tots del mateix ferro i,  a més de l’anunciat, fet  aquest  que  no succeïa fa …….  Els animals, procedència Santa Coloma, estan ja en els corrals de la plaça i, en general, la presentació és acceptable al mateix temps que desigual.

Els seus pesos oscil.len entre els 470 i 540 kg.

Quant a la terna podem dir que, tant “El Cordobés” com “Paquirri”, són de sobres coneguts per l’afició Balear. Tots dos han actuat anys enrere en les diferents localitats de l’illa on, actualment, continua la tradició taurina, Muro i Inca i serà l’enèsima vegada que trepitgin la vora del Coliseu Balear. El Fandi, a ben segur, posarà la traca final amb el seu peculiar, vibrant i espectacular terç de banderilles.

Pel bé de tots, desitgem que la gent acudeixi a la correguda. I dic pel bé de tots perquè, si no és així, seria seriós dubte que l’any que ve hagi toros a Palma. Ara per ara i tal com està el panorama, donarem… a qui correspongui… les GRÀCIES.


Un comentario en “Palma: una i…… gràcies!!!

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.