Per molts anys!

Felicitats!! Avui es l’aniversari del nostre torero més representatiu. El 5 de maig de 1983 Serafin Marin va néixer a Montcada i Reixach. Avui fa 29 anys, felicitats!.

Si repassem la seva vida taurina veurem que està completament lligada a La Monumental de Barcelona. Va ser a La Monumental on es va doctorar en torero, aquesta temporada just farà 10 anys de tal fita, va ser el 4 d’agost de 2002, amb el toro Previsor del Marqués de Villamarta, i amb José Pacheco El Califa com a fadrí de cerimònia. Aquella primera tarda com a matador a Barcelona ja va ser el primer de molts èxits. Serafin compta les actuacions a la seva plaça amb triomfs destacats,es La Monumental i l’afició catalana qui ha rellançat la seva carrera quan la mateixa trajectòria trontollava, ha creuat la Porta Gran 14 vegades. A més, ha tocat el cel de Barcelona en 2 ocasions anant des de la plaça fins a l’hotel a collibè pels carrers de Barcelona, seguit d’una marea d’aficionats il·lusionats amb el seu torero.

Serafin, va aconseguir el seu èxit més destacat a La Monumental de Barcelona, el 26 de setembre de 2010,amb l’indult del toro Timonel, després d’un trasteig molt complet e imborrable de la memòria de tots qui estàvem a la plaça.

Serafin ha defensat a ultrança la continuïtat dels toros a Catalunya, a peu de carrer, al Parlament, i a la plaça, on no tan sols a La Monumental sinó que també a Las Ventas ha desfilat embolicat amb la Senyera i tocat amb la barretina. Com a record especial i entranyable, cal remarcar el de la tarda del 25 de setembre de 2011, en la darrera correguda de toros (fins ara) que s’ha celebrat a Barcelona, Serafin a més de lluir un capot de brega amb la paraula LLIBERTAT i de creuar una vegada més la Porta Gran, va besar l’arena de la plaça amb l’esperança de que no fos la darrera vegada.

Serafin també ha fet gestes heroiques a Barcelona, com la de la tarda del 17 d’abril de 2005 quan es va enfrontar tot sol a 6 toros.  Valent, el nostre torero torna a acceptar el repte, i ja ha anunciat que vol repetir gesta a La Monumental i per a lidiar, altre cop,tot sol 6 toros, quan es reobri la plaça, i d’aquesta manera commemorar el desè aniversari de la seva alternativa.

Un comentario en “Per molts anys!

  1. Amigo David: Toda la aficion catalana creo que estamos de acuerdo en la felicitacion que haces a Serafin, realmente lo merece.
    Ahora bien desde el aprecio que te tengo discrepo totalmente con la foto que has puesto al comentario, te recuerdo que por la foto del cartel que lleva ese capote fuiste amenazado con imponerte una denuncia por derechos de autor y la tuviste que quitar de inmediato. Por este motivo no puedo estar de acuerdo contigo.
    Hay cientos de fotos de Serafin saliendo por su Puerta Grande y en el ruedo de nuestra Monumental. Y porque no colocarnos en el video una faena memorable a un toro de la Cardenilla en Madrid ese video ha sido retirado hace tiempo.
    Un abrazo David y te ruego me perdones por mi obsevacion. Saludos a todo el equipo.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.