Propers compromisos dels toreros catalans

Tots els toreros catalans en actiu tenen, com a mínim, un compromís els propers dies. Aquesta és la seva agenda:
Serafín Marín començarà la temporada a Mombeltrán matant un festival sense picadors el 3 de juliol. Es lidiaran novells de Hato Blanco per a Eugenio de Mora, Serafín Marín, Darío Domínguez, J.L. Madrigal i Pedro Rufo.
Mario Vilau té varies novellades sigandes. El 19 de juny torejarà a Alacant una novellada de Pedraza de Yeltes, el 27 de juliol actuarà a la fira de novellades sense picadors de San Adrián matant dos jònecs de Fraguas i el 30 de juliol estoquejarà la novellada de Daniel Ramos a Calasparra.
Hugo Casado disputarà demà, dissabte 8 de juny, la final del XVII Bolsín Taurino La Rioja. El català competirà amb Isaac Galvín i Julio Méndez per endur-se el trofeu. Per a l’ocasió, hi ha seleccionats 6 novells d’Álvaro i Pablo Lumbreras.
Alba Caro obrirà cartell a la classe pràctica que se celebrarà a Castellar també demà dissabte, 8 de juny. Alba Caro, Miguel Ángel Rosa, Agustín Puerto, Pablo Fernández, Alfonso Morales i Jesús Cobo lidiaran 6 novells d’Alvalle.
Marcos Adame tindrà aquest diumenge, 9 de juny, un compromís important. Participarà en una classe pràctica a Albacete. Es torejaran novells de Tomás Sánchez Cajo per a Jaime Torija, Carlos Reinosa, Marco Adame, Salvador Ruiz “El Marqués”, Alonso López i José Luis Cortés “Morenito”.