Sant Boi lliurarà els seus premis taurins

Com cada any, el Club Taurino Unión Extremeña de Sant Boi, entregarà els seus trofeus taurins que en aquesta ocasió arriba a la edició número XXI. Un dels premiats serà el noveller català Jesús Fernández, com triomfador de la temporada a la Monumental després de la seva actuació de l’1 de maig. També lliuraran dues plaques commemoratives. Una per al director del programa Los Toros de Ràdio L’Hospitalet, Luis María Gibert, i una altra per al subdirector d’aquest programa, Ángel Saá. El lliurament de premis es realitzarà el proper 5 de novembre, durant un sopar-homenatge.

Un altre dels actes d’aquesta penya es durà a terme el 19 de novembre, quan celebraran la seva XIX Conferencia Taurina. Anirà a càrrec del crític taurí de La Vanguardia i 6 Toros 6, Paco March, sota el títol “Ya no hay locos“, acte que presentarà José María Alarcón, recentment nomenat president de l’associació de crítics catalans. A més, el subdirector de l’Escola Taurina de Catalunya, Manuel Salmerón, estarà present com a convidat d’honor.

Aquells que estiguin interessats a acudir al sopar del lliurament de premis, s’han de posar en contacte amb la Unión a través del seu telèfon (93.654 01 51) o bé inscrivint-se en la seva mateixa seu, al carrer Mossèn Jacint Verdaguer, 161, de Sant Boi de Llobregat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.