ILP:Comença el compte enrere

Compte enrere per a la ILP. A dos mesos de complir el plaç que finalitza el 28 de desembre, la recollida de signatures continúa sense pausa, falten 100.000 per arribar a l‘objectiu de les 500.000 firmes necessàries per a arribar al Congrés. En el programa de la Cadena Cope, El Albero, Luis Maria Gibert, president de la FETC ha manifestat que la comissió de la ILP Taurina, té en el seu poder 405.000 firmes.

Gibert, va valorar molt positivament el suport del diari La Gaceta, que el passat 14 d’Octubre va repartir 90.000 plecs en la seva edició nacional. També va avançar una novetat, que presentará la ILP Taurina en el seu darrer tram i es a través de la signatura digital. Per primer cop, en la història de les Iniciatives Legislatives Populars en Espanya, aquest serà el primer cop en el que es podrà signar digitalment a través d’Internet.

Luis Maria Gibert, va agrair a tots els aficionats que ja han signat la ILP i sobretot als fedataris, als que va animar per a que enviin rápidament els plecs que tinguin, encara que no estiguin complets, per tal d’arribar a les 500.000 signaturs quan més aviat millor. També es va recordar dels profesionals taurins i de les figures, molt clarament: “Solicito a los toreros que se impliquen un poquito más. Estamos trabajando para su futuro, por favor que tanto las figuras como los ganaderos se impliquen más”.

Aquí pots escoltar l’entrevista sencera:

Un comentario en “ILP:Comença el compte enrere

  1. Estas 500.000 firmas deberían haber sido recogidas en los primeros 5 meses… La gente pasa de todo, me da la sensación. Gente hay para firmar, yo mismo recogí 120 firmas y no pude coger más porque no tenía más pliegos en las manos. También cogí otros dos pliegos en la Monumental, de estos de 10 firmas. Va gente, entre todos podemos. 🙂

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.