Segueix endavant la III edició del Curso

El Curso de Aficionados Prácticos de Cataluña es troba en l’equador de la seva tercera edició, que va començar al mes d’octubre. Entre els seus entrenaments dominicals, ja s’ha desenvolupat la primera prova al camp fa unes setmanes, on els alumnes van poder posar en pràctica els seus coneixements i avanços en un tentadero desenvolupat a la ramaderia de Jesús Marcén.

A més, com ja és habitual, està tot preparat per a la gran final del Curso el proper 20 de desembre. Serà a la plaça de toros de Muniesa (Terol), en doble jornada. En sessió vespertina els quatre alumnes més avantatjats que hagin aconseguit major puntuació en les proves torejaran un novell cada un, mentre que en jornada matinal la resta d’alumnes participaran en una solta de vaquetes.

Altra imatge del passat 2 de novembre, a la ramaderia de Jesús Marcén.

Per facilitar el desplaçament a tots els aficionats que vulguin fer costat aquesta iniciativa, la direcció del curs posarà autocars a disposició d’ells. El preu (que inclou viatge d’anada i tornada, menjar i entrada a ambdós festejos) és de 35 euros per persona. La reserva de places es realitza a través dels telèfons 675970282/616146693.

Cartell confeccionat per anunciar la final d’aquesta tercera edició.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.