Siguem solidaris

El fotògraf taurí molt arrelat a Catalunya, que actualment malviu a L’Hospitalet Antonio Sánchez “AZULES”, passa per una situació econòmica molt complicada, quasi extrema, i dramàtica que l’ha portat a vessar de la indigència. El subaltern Juan España, fa una crida a tota l’afició i estaments taurins per donar-li el suport necessari, i que AZULES pugui reconduir la seva vida. 

Juan España, va passar per una situació similar i el mon taurí el va recolzar, es va organitzar un festival a Barcelona i va ser protagonista del programa Los Toros de la Cadena Ser, que presenta Manolo Molés. Ell, mes que ningú n’és conscient de que aquest suport i aquesta ajuda es necessària per a poder tornar a viure. Per això, reclama l’ajuda de tothom, per ajudar a un amic.

En aquests moments té la intenció d’organitzar una rifa i subhastar un capot de brega nou (donat per la sastre Maria José) i un vestit de banderiller nou (color grana i atzabeja) , que el dona el mateix. Si algú té alguna sugerència de com poder organitzar la rifa, vol fer alguna donació o posar-se en contacte amb Juan España, envieu un email a info@vadebraus.com i us donarem les dades de contacte.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Este sitio está protegido por reCAPTCHA y se aplican la política de privacidad y los términos de servicio de Google.